10. marraskuuta 2013

Vuosien lentopallotaival pähkinänkuoressa

Aloitin lentopallon kakkosluokan lopussa, kun pari kaveria suositteli sitä mulle. Mun hyvä kaveri Annukka muutti tänne Vesilahteen ja sen isä aloitti tämän lentopallotoiminnan täällä! Muistan vielä, kun meitä oli eri ikäisiä tyttöjä ja poikia salin päästä päähän, mutta loppujenlopuksi lentopallo ei jäänyt kovinkaan monen harrastukseksi.

Kauan tuli vain käytyä reeneissä, koska joukkuetta ei syntynyt. Ensimmäistä kertaa pääsin joukkueeseen pelaamaan, kun mun -94 syntyneet kaverit aloitti lentopallon. Meillä oli joukkue wohoo! VesVissä oli taannoin kaksi joukkuetta, ja toisessa joukkueessa (vanhemmissa -93) kävin välillä tuuraamassa pelaajia. Yhdessä vaiheessa mun piti päättää kumpaan joukkueeseen menen, mutta valitsin -94 ikäisten joukkueen :) -94 joukkueesta ei löydy yhtään kuvaa mun koneelta :/ B-Vesvi_printti
ollu näköjää vauhdikasta peliä, kun mun hiuksetki on tollai
-94 joukkueessa tuli pelattua n. kolme vuotta hakkurina/yleispelaajana. Power cuppeja oli tuohon mennessä kerääntynyt 3. Olisin päässyt aikaisemmin vanhemman joukkueen mukana Power cuppiin, mutta vanhemmat ei päästänyt mua lähtemään..kiitti :D Meidän joukkue hajosi, koska -94 lopettivat ja meitä jäi jäljelle vain kolme pelaajaa, joten yhdistimme vanhemman joukkueen ja nuoremman joukkueen. Aluksi pelasimme vain junnujen sarjoja, mutta myöhemmin niiden lisäksi osallistuimme aikuisten sarjaan. Joukkueen vaihduttua aloin pelaamaan keskitorjujan paikkaa, mikä oli aluksi tosi outoa ja turhauttavaa, mutta nyt rakastan sitä paikkaa enkä osaa enää pelata muuta paikkaa. IMG_0287 Pelaajat vaihtuivat useaan otteeseen, uusia tuli ja vanhoja lähti. Nyt koostumme puoliksi lempääläläisistä ja vesilahtelaisista. Me ollaan oltu aikalailla sellainen keskiverto joukkue. Ei olla huonoja, mutta ei me ihan kärkijoukkueisiin päästä, koska muilla paikkakunnilla on todella kovia joukkueita! Tämän joukkueen kanssa lähdettiin myös Ruotsiin pelaamaan ja se on ollut ainut ulkomaan pelireissu meidän joukkueelle. Ensimmäinen saavutus meille oli naisten 3.sarjan voitto vuonna 2011. Tämän jälkeen osa pelaajista lähti opiskelemaan muualle suomeen, ja siksi kieltäydyimme 2. sarja paikasta. Vuosi 2011-2012 ei sujunut mallikkaasti, ja naisten sarja meni penkin alle. Vuosi 2012-2013 kuitenkin sujui naisten sarjan osalta hyvin, ja voitimme taas 3. sarjan! Am-finaali & kultajuhlat 3.Sarjan voiton ansiosta nousimme 2. sarjaan, ja tällä kertaa otimme sen paikan vastaan! Nyt pelaamme 2. sarjaa ja voin sanoa, että ei kyllä hyvin ole mennyt :D 4/4 häviöö, ja enää neljä peliä jäljellä. Tänään kuitenkin me lähdetään hyvillä mielin ottelemaan Leki 1 kanssa, koska mielummin voitetaan pelejä (vaikka emme enää välttämättä pääse mitaleista pelaamaan) kuin jäämme nollille! 922944_4784923696633_84550655_n-001 Oisin voinu kirjoittaa tästä paljon pidemmänkin, mutta aattelin säästää teidän silmiänne. Jos on halua, niin voin joskus laittaa jotain videontynkää tänne blogiin? :-)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti