1. helmikuuta 2013

Plöä

Noniin nyt saan vähä huilia kokeisiin lukemisesta, koska seuraava on vasta tiistaina! Mitäs tässä nyt kertois sitten.. No vanhojentanssit lähenee ja siihen on enää kaksi viikkoa! Aapuuva, ootan tosi paljon, mut toisaalta pelottaa sit lauantain fiilis ku miettii, että dämn nyt se meni jo.. Kuitenki syksystä asti valmistauduttu tohon happeninkiin. Tuutte varmasti kuuleen koeviikon jälkeen jokaisessa postauksessa tansseista.. Kyselyyn on vastattu kivasti ja vielä jos sais lisää vastauksia niin tiiän mitkä kaks noista ainaki toteuttaisin. Koko viikonloppu meneekin sitten lentopalloillessa ja palailen taas ensiviikolla postauksen kanssa. Kamera on ollut pölyttymässä joten kuvat koostuu nyt instagramkuvista. Pictures2 Pictures3 Pictures4 p.s. tiistaina siis viimeinen koe niin tää postausten laatu ja ilmestymistahti kasvaa sitten :-)

4 kommenttia:

 1. Laitatko vanhojen jatkoille korot ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja varaksi otan jotkut ballerinat :-)

   Poista
  2. Okei kuulostaa hyvältä :) tiedätkö onko moni laittamassa jatkoille mekkoa, itsellä on vanhat vasta ens vuonna ja tänä vuonna olen menossa aveciksi enkä tiedä mitä laittaa päälle :D tosi kiva jos vastaisit ja sulla on kiva blogi ! :)

   Poista
  3. Ite olin viimevuonna myös avecina ja mulla oli hame, mutta oli siellä monella ihan housutkin ja nätti paita, että ei sillä niin väliä oo kuhan on ees vähän nättinä :) Ja tänävuonna (jos meidän jatkot edes onnistuu) niin laitan mekon, et sit kun on omat tanssit nii kannattaa ehdottomasti mekko laittaa! :-) Ja kiiitos paljon!

   Poista