7. helmikuuta 2013

Radalla taas

Otsikko viittaa siihen, että mun turhat stressin aiheet ovat nyt ohi! Kokeen tehty (okei viimenen ei mennyt hyvin), sekä jatkopaikka saatiin!! Ihanaa ku ei tarvi stressata enää niistä. No seuraava stressattava kohde onkin sitten ensiviikon prinsessapäivä. Okei ainut asia mikä siinä stressaa on se tanssiminen, toivottavasti sujuu! Viikonloppu menee ihan normi merkeissä eli lauantaina vaan reenaan ja sunnuntaina peli. Huomenna iltapäivällä meillä on oman tanssin harjoitukset. Kävin eilen Ideaparkissa ostamassa rannekorun jatkoille, sekä jatkomekkoon sopivaa kynsilakkaa. En tarvi kynsilakkaa tanssimekon kanssa, koska mulla on hansikkaat. Mut mä nyt lopettelen tän kirjoittelun ja toivotan teille hyvää torstai-iltaa! (-: IMG_7899 IMG_7891 IMG_7907 Propsit Jannelle kuvien ottamisesta! :-)
p.s. ja niinkuin aikasemmin jo sanoin, niin tuutte kuuleen varmaan taukoamatta siitä kuinka odotan vanhojentanssipäivää..
P.S.P.S!! Hei kertokaa mulle mistä saa hyvät irtoripset!!!

7 kommenttia:

 1. ihan perus h&m tekoripset on semi hyvät (löytyy monenmoista, tuuheaa jne.), jos laadukasta haluat ni kannattaa mennä kattoon vähä mm. stocan ja sokoksen antimia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy käydä katsomassa! :-) Kiitti vinkistä!

   Poista
 2. Mä oon ostanu sokokselta/emotionista semmosii ripsitupsuja ja niihin liimaa, pysy ihan sika hyvin joskus ku niitä enemmän käytin :)eikä ne muistaakseni maksanu ees paljoa, about 8e ja riittää monelle kerralle.

  VastaaPoista
 3. Ripsillä ei oikeestaan oo kauheesti eroo, mutta liimalla on. Paras mahdollinen on sellanen kun Duo, jota myydään ainakin Kicksissä. Ja ripsitupsuilla tulee yleensä luonnollisempaa ja pysyvämpää jälkee kun ripsinauhoilla :)

  VastaaPoista
 4. Okei, täytyy käydä kattelemassa! (-:

  VastaaPoista
 5. Ihanan nätti kaunokki toi viimenen kuva! <3

  VastaaPoista