20. kesäkuuta 2013

Instagram 5

Pictures17
1. Yks rauhallinen päivä kattelin 007 Skyfall leffan ja hyvä oli! 2. Koulun vikoilla viikoilla hypärillä olil kiva olla ulkona ja fiilistellä aurinkoo 3. Kaverin synttärijuhlissa! 4. Blogissa näkynyt kuva. Annukan ja Tiinan kanssa Tampereella kuvailemassa :-)
Pictures18
 5. Kesän eka Ben&Jerry's jäätelö. 6. Herkkuvälipalaa koulun jälkeen. 7. Ei päässy instagramiin, mutta kesän ekat biitsit! 8. Näkynyt täällä myös. Koulun juhlan aikana kävin vessassa tepeilemässä :-D Pictures19
9. Powercup 2013 Mikkeli! 10. Poikien kanss iltakävelyllä ja jäätiin chillaan rannalle. 11. Menossa katsomaan jalkapallopeliä, jossa sattui ja tapahtui. 12. On toi päiväkotihomma vaan niin rankkaa! Askartelua..leikkimistä..piirtämistä jne..

Aattelin tässä samalla kertoilla sitten viikonlopun suunnitelmista. Perjantaina me mennään aika isolla porukalla Jannelle juhlimaan juhannusaattoa ja lauantaina sitten nokka kohti Krääkkiötä ja siellä perinteisesti myös juhannusta vietellään eli aika tekemisen täyteinen viikonloppu! Mä postailen lauantaina ekan päivän kuvat ja sunnuntaina sitten toisen! :-)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti